OMA blank page & Event ID 1507

i am receiving the following event id error when trying to browse /OMA on exchange 2003 . this is a windows 2003 box too

when i browse to /oma i'm also getting a blank page

any ideas?

Event Type:      Error
Event Source:      MSExchangeOMA
Event Category:      (1000)
Event ID:      1507
Date:            8/15/2010
Time:            8:27:13 AM
User:            N/A
Computer:      SERVER
Description:
An unknown error occurred while processing the current request: Exception of type Microsoft.Exchange.OMA.DataProviderInterface.ProviderException was thrown.

 Stack trace:
   at Microsoft.Exchange.OMA.UserInterface.Global.Session_Start(Object sender, EventArgs e)
   at System.Web.SessionState.SessionStateModule.RaiseOnStart(EventArgs e)
   at System.Web.SessionState.SessionStateModule.CompleteAcquireState()
   at System.Web.SessionState.SessionStateModule.BeginAcquireState(Object source, EventArgs e, AsyncCallback cb, Object extraData)
   at System.Web.AsyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication+IExecutionStep.Execute()
   at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)

 Inner Error: Exception has been thrown by the target of an invocation.

 Stack trace:
   at System.Reflection.RuntimeConstructorInfo.InternalInvoke(BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture, Boolean isBinderDefault)
   at System.Reflection.RuntimeConstructorInfo.Invoke(BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture)
   at System.RuntimeType.CreateInstanceImpl(BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes)
   at System.Activator.CreateInstance(Type type, BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes)
   at Microsoft.Exchange.OMA.UserInterface.Global.Session_Start(Object sender, EventArgs e)

 Inner Error: The remote server returned an error: (400) Bad Request.

 Stack trace:
   at Microsoft.Exchange.OMA.ExchangeDataProvider.OmaWebRequest.GetRequestStream()
   at Microsoft.Exchange.OMA.ExchangeDataProvider.ExchangeServices.GetSpecialFolders()
   at Microsoft.Exchange.OMA.ExchangeDataProvider.ExchangeServices..ctor(UserInfo user)

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Joshua DumasAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Joshua DumasAuthor Commented:
I've already implemented the suggested #2 method

http://support.microsoft.com/kb/817379
0
Razi_AhmedCommented:
try restarting the World Wide Web Publishing service on the Exchange Server and check
0
Joshua DumasAuthor Commented:
done that
0
dhruvarajpCommented:
check if you have lasted hoftixes and service pack for exchange server 2003

Thank you
0
Razi_AhmedCommented:
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.