Error 14029 in EX2010 after migrating to EX2010 from 2003 and running both

Hi there,

I recently installed Exchange 2010 on a new box and moved most of the mailboxes there from 2003 on a SBS box. I replicated the folders using PFDAdmin after i could not open them on System Manager on the Exchange 2003 box. I am still running the EX2003 box and need to for a few more months.

Still, i have continual errors on my EX2010 box: Error 14029 in the application log

I also get errors on the outlook client in the Sync Issues folder every 15 minutes:

14:00:37 Synchronizer Version 12.0.6529
14:00:37 Synchronizing Mailbox 'My Name'
14:00:37 Done
14:00:37 Microsoft Exchange offline address book
14:00:37       0X8004010F



Log Name:      Application
Source:        MSExchangeMailboxAssistants
Date:          8/17/2010 10:49:23 PM
Event ID:      14029
Task Category: FreeBusy Assistant
Level:         Error
Keywords:      Classic
User:          N/A
Computer:      EX2010.domain.local
Description:
Couldn't find an Exchange 2010 or later public folder server with a replica for the free/busy folder: EX:/o=First Organization/ou=first administrative group.

Open in new window

cam-eAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Shreedhar EtteCommented:
0
Shreedhar EtteCommented:
- Remove Forms authentication on the EWS VDir in IIS.

- Restart the IIS.
0
Creating Active Directory Users from a Text File

If your organization has a need to mass-create AD user accounts, watch this video to see how its done without the need for scripting or other unnecessary complexities.

cam-eAuthor Commented:
Shreedhar, Forms authentication is already disable in EWS on IIS.

I was able to run the first command from that link,, getting the result:

Name : EX:/o=First Organization/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)
Replicas : {TCS}

But wasnt sure how to pass that to the second command.


Razi, Have had a look at that article and it looks the replicas do exist on the EX2010 box.
0
cam-eAuthor Commented:
All is fixed up now.

I converted the address lists to 2010 and reset the OAB directory, enabled web based distribution and fixed up the autodiscover and it is now all working.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Kevin GibbsIT Operations ManagerCommented:
Hi cam-e.  I know this is old, but is there any chance you could expand a little more on what you did to fix this problem.  I am having the same issue and I can't seem to figure out how to fix it.  
0
Glen KnightCommented:
This question has been classified as abandoned and is being closed as part of the Cleanup Program. See my comment at the end of the question for more details.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.