Tend Micro OfficeScan 10 install on Wk8 R2 Standart edition

Hi

I installed the Tend Micro OfficeScan 10 successfully with this guide http://esupport.trendmicro.com/Pages/Installing-the-OfficeScan-10-server.aspx

I went for IIS7 option and local install

Install was quite easy and ended succesfully

When I go to admin console with this link https://serverIP:4343/officescan/default.htm I have a certificate error on the browser . If I continue I have a blank screen

It happens from any client and from Server console

Any idea will be more than wellcome

Thank you
tgunduzAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

TechnicallyMaybeCommented:
Add the site to your Trusted Sites zone and make sure you are using the latest JVM at www,java.com.
0
tgunduzAuthor Commented:
If I connect to OffficeScan interface from ther server console It functions. Ie I can install the OScan client with https://localhost:4343/officescan/console/html/ClientInstall/officescannt.htm

But w7/XP clients can not reach https://serverIP:4343/officescan/console/html/ClientInstall/officescannt.htm

I added Fwall exception rules to W2K8R2 server. But nothing helped

All servers are within the same Network/Same sub network no firewall. On top of this http://ServerIP gives IIS7 welcome page

Any idea ?

Thanks

0
TechnicallyMaybeCommented:
Yes use the hostname of the server specified during setup to connect instead of the IP address.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
tgunduzAuthor Commented:
> Yes use the hostname of the server specified during setup to connect instead of the IP address.

This worked fine.

I am sure to have used IP addr instead of Host name while installing to avoid DNS issues .


Quite strange
0
stadarnetCommented:
I have the same problem and the it is the same using IP or hostname, after I click link: "You can provide users the following client installer link:"  the white page show up.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Anti-Virus Apps

From novice to tech pro — start learning today.