How to make Plesk sitepreview feature display SUBdomain site ?

Hi
I have recently set up a subdomain within Plesk on my main site which has a dedicated IP address. I have FTP the subdomain's site content to the correct folder, under the subdomains folder, within Plesk's vhosts structure.
When I use the Plesk CP / subdomain sitepreview to show my subdomain content, I simply get the domain index page shown, not the sub domain index page. My subdomain DNS has yet to be propagated by my web hosting provider but I thought that Plesk site preview was purely local and should work under these circumstances.
Any ideas as to why this is not working ?

Using:
Plesk 9.0.0
IIS 6
Windows 2003 Server

thanks RR
RetroRockerAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

dristitechCommented:
Hi,

To get this working you should use the URL llike http://server_ip/$sitepreview/dsudomain_name

Thanks
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
RetroRockerAuthor Commented:
dristitech: thanks, I already do this and unfortunately I still have the problem.
I'm starting to think this is actually related to the fact that the domain uses SSL. I thought that I could use shared SSL for subdomains with Windows hosting and this is what I have setup as far as I can see. Some sort of problem with http:// versus https:// perhaps ? I do have a redirect for http:// to https:// for this site but even removing the redirect will not fix this.
Anymore ideas please ?

RR
0
kadadi_vIT AdminCommented:
Please check this :

http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=557638

Regards,
vijay kadadi
0
RetroRockerAuthor Commented:
vijay: thanks. I have seen this forum post before. However as anyone knows, what you find in web forums is not necessarily true ;) ( although I do suspect it is in this case ). It surprises me that Parallels appear to have released a feature which simply does not work. Sitepreview of the domain is fine, sitepreview of a subdomain really does not seem to work. I now have the DNS set up for this subdomain and it all works just fine 'for real' so I guess the question is really now somewhat academic. Issue not really resolved (or resolvable ?), but I would still wish to give some points for the help received.

thanks RR
0
RetroRockerAuthor Commented:
Nothing more to add to what's above.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Networking

From novice to tech pro — start learning today.