[Last Call] Learn about multicloud storage options and how to improve your company's cloud strategy. Register Now

x
?
Solved

Sysprep Image asking for iaStor.sys during OEM driver install.

Posted on 2010-08-20
5
Medium Priority
?
884 Views
Last Modified: 2013-11-05
I am having a problem with the sysprep process loading the mass storage driver during setup.  The issue happens when the system is installing the OEM drivers, a dialog box appears asking for the iaStor.sys file.  If you click the drop down the location of this file is already listed,  choose it,  hit enter, and then the installation will finish.  This is happening on Optiplex 755's and 760's.  This does not occur on  GX260,GX270, GX280, GX620, 745, 780.  Obviously some of the older workstations do not have a mass storage controller but the ones in questions do.   Short of this problem the syspreped image will load all other drivers on all of the models listed with out a hitch.
iaStor.gif
0
Comment
Question by:tsg01
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 3
  • 2
5 Comments
 
LVL 4

Expert Comment

by:keith_opswat
ID: 33489177
Try commenting out the copy files portion.

 [iaStor_Inst]
AddReg = iaStor_Temp_parameters_AddReg
;CopyFiles=CopyFullPort
FeatureScore=0x80
0
 
LVL 4

Accepted Solution

by:
keith_opswat earned 2000 total points
ID: 33489186
Sorry.. try commenting out the copy files portion of the inf file for iastor. Sorry. Also have you tried re-injecting the driver into the installation?
0
 

Author Comment

by:tsg01
ID: 33502344
Commented out the copyfiles lines but I am still getting the same screen during the setup,  again all I have to do is use the drop down and select the location of the file.

Could you elaborate on what you mean by "re-injecting the driver into the installation"
0
 

Author Comment

by:tsg01
ID: 33505854
I was able to re-inject the driver using the 780,  this has resolved the issue thank you for your time.
0
 
LVL 4

Expert Comment

by:keith_opswat
ID: 33506108
Not a problem sorry I didn't get back and answer your question on injecting the driver. If you still need help with that let me know and I will do what I can. Good luck!!!
0

Featured Post

Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

If you build your web application in Visual Studio you'll get at least a few binaries, or .DLL, files in your bin folder. However, there is more compiling to be done. Normally this would happen when an ASP.NET resource within the web site is request…
Migration of Exchange mailbox can be done with the ExProfre.exe tool. But at times, when the ExProfre.exe tool migrates the Exchange Server user profile, it results in numerous synchronization problems. Synchronization error messages appear in the e…
Two types of users will appreciate AOMEI Backupper Pro: 1 - Those with PCIe drives (and haven't found cloning software that works on them). 2 - Those who want a fast clone of their boot drive (no re-boots needed) and it can clone your drive wh…
Visualize your data even better in Access queries. Given a date and a value, this lesson shows how to compare that value with the previous value, calculate the difference, and display a circle if the value is the same, an up triangle if it increased…
Suggested Courses

656 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question