Solved

enterprise vault doesn't work on a pc

Posted on 2010-08-23
5
851 Views
Last Modified: 2012-05-10
enterprise vault doesn't install on a pc but does not give an error
actuall it does install without error but the toolbar never shows up and the icons don't change in Outlook. Which doesn't aloow us then to stt archived attachments.
0
Comment
Question by:GoHuskers
  • 3
  • 2
5 Comments
 
LVL 42

Expert Comment

by:paulsolov
Comment Utility
What version of EV, outlook and outlook add-ins?

Is the user enabled?

Is the mailbox archiving? - Check provisioning group and archive explorer

Are the outlook add-ins installed?  You could run EVreset in the outlook add-in folder to reset it
0
 

Author Comment

by:GoHuskers
Comment Utility
8.0 SP3, mailbox was archiving, user wasn't in provisioning group, then added to group but dtill wouldn't work, add-ins installed without error but never appeared or would run in Outlook,
I ended up calling Symantec and the fix after an hour of trying different things was to delete the record from the SQL database and re created user and now it works fine.
- Uninstalled the Client
- Verified that the destination folder was deleted
- EV Client was reinstalled
- Icons were not displayed in the outlook
- Registered Valkyrie.dll
- Verified on Vault Server that the user belongs to any provisioning group
- Verified the user mailbox status was enabled for archiving
- Mailbox was not found even on disabled mailboxes
- Verified the ExchangeMailboxEntry status
- it was 1 1 1.  Deleted the record.
- Ran the provisioning task and the enabled archive wizard for this user
- Ran a Synch from the archiving task
- Opened Outlook back again and the Icons were loaded successfully.
0
 
LVL 42

Expert Comment

by:paulsolov
Comment Utility
That will usually do it.  SP4 offers some decent features such as status for backups,etc and EV9 is coming out next week.
0
 

Author Comment

by:GoHuskers
Comment Utility
I think I created the problem when I removed the user from AD and then re cretaed the same user. It couldn't handle the same user name.
0
 
LVL 42

Accepted Solution

by:
paulsolov earned 500 total points
Comment Utility
That will do it since the entry is already in the sql table but now you have a different SID.  Make sure that if you ever delete a user or disable in AD that you disable archiving in EV for it.
0

Featured Post

6 Surprising Benefits of Threat Intelligence

All sorts of threat intelligence is available on the web. Intelligence you can learn from, and use to anticipate and prepare for future attacks.

Join & Write a Comment

In our personal lives, we have well-designed consumer apps to delight us and make even the most complex transactions simple. Many enterprise applications, however, are a bit behind the times. For an enterprise app to be successful in today's tech wo…
These days socially coordinated efforts have turned into a critical requirement for enterprises.
This demo shows you how to set up the containerized NetScaler CPX with NetScaler Management and Analytics System in a non-routable Mesos/Marathon environment for use with Micro-Services applications.
This tutorial demonstrates a quick way of adding group price to multiple Magento products.

772 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question

Need Help in Real-Time?

Connect with top rated Experts

9 Experts available now in Live!

Get 1:1 Help Now