senior system eng

i have setup a new Server 2008 r2 and exchange 2007 r2. i cannot get owa to work i am using II3 7.
i am receiving error 503.  what can be causing the user to get this error when they try to access the owa  site.  they can get to the site but cannot logon?
prudogAsked:
Who is Participating?
 
andrewjones1987Commented:
whats the path to owa your using??? is IIS running??? try going to:
Start > Run > CMD  and type iisreset   and press Enter.
0
 
prudogAuthor Commented:
thank you need help with new exchange 2007 and iis 7 setup.  cannot login on the owa url. error 503
0
 
andrewjones1987Commented:
Are you using https://servername/owa ???

Are the mailboxes definately mounted, have a look in the Management Console???
0
Free Tool: Path Explorer

An intuitive utility to help find the CSS path to UI elements on a webpage. These paths are used frequently in a variety of front-end development and QA automation tasks.

One of a set of tools we're offering as a way of saying thank you for being a part of the community.

 
prudogAuthor Commented:
yes user account is mounted
0
 
prudogAuthor Commented:
yes the mailbox are mounted
0
 
prudogAuthor Commented:
Error: Unable to locate the open procedure "OpenIPSecPerformanceData" in DLL "D:\Windows\System32\ipsecsvc.dll" for the "PolicyAgent" service. Performance data for this service will not be available. The first four bytes (DWORD) of the Data section contains the error code.
how do i correct this error
0
 
arnoldCommented:
You have a configuration error.  You may need to add D:\Windows\System32\ipsecsvc.dll to the authorized list in IIS 7 configuration.
0
 
prudogAuthor Commented:
corrected the problem
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.