Solved

hr=0x80004005, ec=-2147467259

Posted on 2010-08-25
6
1,628 Views
Last Modified: 2012-05-10
hr=0x80004005, ec=-2147467259
0
Comment
Question by:1tbrown-699
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 3
  • 2
6 Comments
 

Author Comment

by:1tbrown-699
ID: 33523101
e
0
 
LVL 28

Expert Comment

by:sunnyc7
ID: 33523223
Whats the question ?
What version of Exchange.

Full marks for shortest  question on EE (probably) > LOL.
0
Comparison of Amazon Drive, Google Drive, OneDrive

What is Best for Backup: Amazon Drive, Google Drive or MS OneDrive? In this free whitepaper we look at their performance, pricing, and platform availability to help you decide which cloud drive is right for your situation. Download and read the results of our testing for free!

 

Author Comment

by:1tbrown-699
ID: 33523287
sorry team, I was actually trying to search. I did not meant to post a request but now that I have one out there.... This is happening on exchnage 2010. this is a mailstore DB not a pub folder DB. it is in our lab enviornment but I want to resolve this before we go into production so we have some more confidence that it is a stable platform and we have the knowlede to support it. Let me check out the articles and see if they can help.  I will report back soon.
0
 
LVL 28

Accepted Solution

by:
sunnyc7 earned 500 total points
ID: 33523323
All roads point to 985285 @ shreedhar's kb link above.
Failing which reinstall.

did you install 2010 with /prepareAd then /PrepareShcema ?

Any other errors will be helpful ?
thanks
0
 

Author Closing Comment

by:1tbrown-699
ID: 33523948
the resolution ended up being to run the setup /ps. The strange thing is that we did do this already. The DB was mounted perfectly fine for a couple weeks. We started testing active sync with iphones and then this happened. I do not think it is related to the active sync, that was probably a coincident but it was strange. Like I said, after we ran the setup /PS it ended up mounting instantly even though we definitely had it mounted previously. Strange....
Thanks for all the help
0

Featured Post

Industry Leaders: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Learn to move / copy / export exchange contacts to iPhone without using any software. Also see the issues in configuration of exchange with iPhone to migrate contacts.
A list of top three free exchange EDB viewers that helps the user to extract a mailbox from an unmounted .edb file and get a clear preview of all emails & other items with just a single click on mailboxes.
In this video we show how to create a Resource Mailbox in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: Navigate to the Recipients >> Resources tab.: "Recipients" is our default selection …
This video demonstrates how to sync Microsoft Exchange Public Folders with smartphones using CodeTwo Exchange Sync and Exchange ActiveSync. To learn more about CodeTwo Exchange Sync and download the free trial, go to: http://www.codetwo.com/excha…

734 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question