• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 880
  • Last Modified:

VPN between Sonicwall TZ2460 and Cisco 881

I am trying to get VPN set up between a Sonicwall TZ2460 and a Cisco 881, the settings seem to be the same on both ends but the tunnel wont come up.  The Sonicwall says that IKE Phase 1 is not working.  Does anyone have a config that works for the two or help me point to a setup tutorial.

This is a Site to Site VPN

Thanks
0
AEOAHS
Asked:
AEOAHS
  • 2
2 Solutions
 
digitapCommented:
Typcically, when I have challenges, it's the local and peer IKE IDs that are giving me fits.  The link below is what I use quite a bit.http://www.fuzeqna.com/sonicwallkb/consumer/kbdetail.asp?kbid=5723I've set a lot of these up and have been quite successful at it, so I know it's possible.
0
 
jimmyray7Commented:
Under VPN->Advanced on the Sonicwall, make sure IKE Dead Peer detection is disabled.  Does not work between sonicwall and cisco.

In the VPN Policy, on the General tab, make sure the IP of the cisco is entered under Peer IKE ID.  Under Advanced, make sure Keep Alive is not enabled.

Try that and see if anything comes up.
0
 
AEOAHSAuthor Commented:
I found an Inconstancy in the routes that somehow caused the VPN to not come up, but I will be setting up more and might need to use your help, so Thanks Everyone!!
0
 
digitapCommented:
you're welcome...thanks for the points!
0

Featured Post

Free Tool: IP Lookup

Get more info about an IP address or domain name, such as organization, abuse contacts and geolocation.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now