IBM eSeries Blade Center not booting from CD Rom

Greetings All,

I have an IBM eSeries blade chassis that we just added (3) new IBM HS22V blade servers to.  I'm having trouble getting the chassis to boot off of the CD, which is a VMWare ESX 3.5 iso.  Any thoughts/ suggestions?

Much appreciated!

Thank You-  
pgetchellAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
pgetchellConnect With a Mentor Author Commented:
Thanks mwecomputers.  After working with IBM, it had to do with already having a blade server in Bay 6.  Once I removed blade from bay 6, it booted.  Thanks for posting though.
0
 
Michael WorshamInfrastructure / Solutions ArchitectCommented:
Which version of ESX 3.5 are you attempting? As per VMware HCL, these versions are supported on the HS22V platform:

ESX 4.1, ESXi 4.1 Embedded, ESXi 4.1 Installable, ESX 4.0 U22, ESX 4.0 U1, ESXi 4.0 Embedded U2, ESXi 4.0 Embedded U1, ESXi 4.0 Installable U2, ESXi 4.0 Installable U1, ESX 3.5 U5, ESXi 3.5 Installable U5

Reference:
http://www.vmware.com/resources/compatibility/search.php?action=search&deviceCategory=server&productId=1&advancedORbasic=advanced&maxDisplayRows=50&key=&release[]=31&datePosted=-1&partnerId[]=43&formFactorId[]=1&filterByEVC=0&filterByFT=0&min_sockets=&min_cores=&min_memory=&rorre=0
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.