Solved

MEU Display Information Issue

Posted on 2010-08-30
3
289 Views
Last Modified: 2012-05-10
Hi

 

We are in middle of User migration from Exchange 2003 to Exchange 2010, both exchanges server belong to two different forest but share the same recipient policy abc@labcat.com

 

Forest Labmice.com

User1 Domain Login ID = user1@labmice.com

Email Address                    =user1@labcat.com

 

Forest Labcat.com

User2 Domain Login ID  =user2@labcat.com

Email Address                    =user2@labcat.com

 

Hi

 

We are in middle of User migration from Exchange 2003 to Exchange 2010, both exchanges server belong to two different forest but share the same recipient policy abc@labcat.com

 

Forest Labmice.com

User1 Domain Login ID = user1@labmice.com

Email Address                    =user1@labcat.com

 

Forest Labcat.com

User2 Domain Login ID  =user2@labcat.com

Email Address                    =user2@labcat.com

 

Initially everything seems ok and GAL was properly sync between two exchanges.

 

We had created Labmice.com Users MEU on Labcat.com and vice versa, whenever Labmice.com User send email to Labcat.com User, Exchange first tries to find User within domain if not found then forward email to other domain using MEU SMTP address.  

 

Initially everything seems normal on test users and last week when we migrate one of our production user with mailbox we face abnormal behavior.  when User1 send email to User2, email address consider to be external rather treats as internal same in the case of User2 to User1.  When recipient click on sender email address it shows SMTP address rather showing MEU information I am unable to trace the issue what just happen was unexpected or might be some miss configuration.

 

Need support to fix this issue.
0
Comment
Question by:ptml
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 2
3 Comments
 
LVL 8

Expert Comment

by:Mkris9
ID: 33612255
did'nt see this mentioned, but did you run Prepare-MoveRequest.ps1 ?
0
 
LVL 8

Accepted Solution

by:
Mkris9 earned 500 total points
ID: 33612258
rather than creating the user's manually on both sides. as you are only migrating from 2k3 to 2010.

Also this might be helpful. http://msexchangeteam.com/archive/2010/08/10/455779.aspx
0
 

Author Closing Comment

by:ptml
ID: 33837926
done
0

Featured Post

Does Powershell have you tied up in knots?

Managing Active Directory does not always have to be complicated.  If you are spending more time trying instead of doing, then it's time to look at something else. For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

Title # Comments Views Activity
Exchange 2016 2 35
Outlook 2016 IMAP on New PC Question 8 23
Restored mailboxes and OST 11 30
exchange, IIS, Load balancer 11 7
This article explains how to install and use the NTBackup utility that comes with Windows Server.
The new Gmail Phishing Scam going around is surprising even the savviest of users with its sophisticated techniques.
This video discusses moving either the default database or any database to a new volume.
This video demonstrates how to sync Microsoft Exchange Public Folders with smartphones using CodeTwo Exchange Sync and Exchange ActiveSync. To learn more about CodeTwo Exchange Sync and download the free trial, go to: http://www.codetwo.com/excha…

756 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question