Solved

XenApp Website takes too long to load.

Posted on 2010-08-30
5
1,044 Views
Last Modified: 2012-05-10
Hello,

My users are complaining that our XenApp 5.0 site takes too long to open and once it opens Apps take to long as well. How can I verify my settings are set for the best performance within Citrix?

Thanks,

nimdatx
0
Comment
Question by:nimdatx
  • 2
  • 2
5 Comments
 
LVL 6

Accepted Solution

by:
arunexp earned 333 total points
ID: 33563946
what is the server configuration you have?how many users are connecting? what applications are published?
0
 
LVL 6

Assisted Solution

by:arunexp
arunexp earned 333 total points
ID: 33563952
try this, set the DisableTaskOffload registry key on the xenapp server:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\DisableTaskOffload dword = 1
0
 
LVL 19

Assisted Solution

by:basraj
basraj earned 167 total points
ID: 33566532
Hope the suggestion in this forum can help you:

http://forums.citrix.com/thread.jspa?threadID=245210&tstart=0
0
 
LVL 1

Author Comment

by:nimdatx
ID: 33567729
I checked the registry for DisableTaskOffLoad and could not find it. Now I checked on Server #1 (XenApp 5.0). See Pic. Another weird thing is that my PNAgent icon on the bottom of XenApp Server seems to not be connected, but I check iPhone access and all is working, which is very odd. Any ideas on that issue? Please look at pics, maybe I'm missing something.

Current Environment:

LAN Server #1: Server 2008 Std 64bit - is the Data Collector that runs our apps.

Installed on the server:
eClinicalWorks (EMR Application)
Access Management Console current version
XenApp 5.0
Passthrough Client
Citrix XenApp Plugin for Streamed Apps
XenApp Advance Configuration
Not a DC, however joined RAPA.local

DMZ Server #2: Server 2003 Std, SP2, 32bit, 4GB RAM and Disk space 67.70, free 59.22GB - Citrix Web Interface and Citrix Secure Gateway.

Installed on the server:
Licensing Server current version
Web Interface 5.3
Citrix Secure Gateway 3.2
IIS 6.0


Not a DC, however joined RAPA.local

Citrix Web Interface Version:             5.0.1.29110
Citrix Secure Gateway:                   3.1
IIS:                         V6.0
IIS Site:                         Default Web Site
Path:                         /Citrix/XenApp

------------------------------------------------------------------------
Regedit.jpg
0
 
LVL 1

Author Comment

by:nimdatx
ID: 33567748
I think my PNAgent/Services Site icon on the bottom of XenApp Server seems to not be connected, but I check iPhone access and all is working, which is very odd. Any ideas on that issue? Please look at pics, maybe I'm missing something.

PNAgent-not-connected-but-iphone.jpg
0

Featured Post

What Should I Do With This Threat Intelligence?

Are you wondering if you actually need threat intelligence? The answer is yes. We explain the basics for creating useful threat intelligence.

Join & Write a Comment

Suggested Solutions

#Citrix #Citrix Netscaler #HTTP Compression #Load Balance
Citrix XenDesktop 7.6 Citrix Policies Disable Peripherals
How to install and configure Citrix XenApp 6.5 - Part 1. In this video tutorial we have explained step by step installation of Citrix XenApp 6.5 Server on Windows Server 2008 R2 is explained in this video. We have explained the difference between…
This demo shows you how to set up the containerized NetScaler CPX with NetScaler Management and Analytics System in a non-routable Mesos/Marathon environment for use with Micro-Services applications.

762 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question

Need Help in Real-Time?

Connect with top rated Experts

21 Experts available now in Live!

Get 1:1 Help Now