Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1898
  • Last Modified:

iis plugin for weblogic timeout

folks

from my application running on weblogic i run queries but eventually they time-out and i get kicked out of the application, my weblogic cluster runs via the iis plugin and along with the lost multicast messages i also get the following error in my iis plugin log

Tue Aug 24 09:20:17 2010 <16812826596072> *******Exception type [CONNECTION_REFUSED] (Error connecting to host 149.177.182.141:80) raised at line 1732 of ..\nsapi\.\URL.cpp
Tue Aug 24 09:20:17 2010 <16812826596072> Exception occurred for backend host '149.177.182.141/80/80' while error while connecting to : 'CONNECTION_REFUSED [os error=0, line 1732 of ..\nsapi\.\URL.cpp]: Error connecting to host 149.177.182.141:80'
Tue Aug 24 09:20:17 2010 <16812826596072> Failed to connect to the general server 149.177.182.141:80:80, mark it BAD
Tue Aug 24 09:20:20 2010 <16812826596072> Error in delayed connection(), error 10061
Tue Aug 24 09:20:20 2010 <16812826596072> *******Exception type [CONNECTION_REFUSED] (Error connecting to host 149.177.182.142:80) raised at line 1732 of ..\nsapi\.\URL.cpp
Tue Aug 24 09:20:20 2010 <16812826596072> Exception occurred for backend host '149.177.182.142/80/80' while error while connecting to : 'CONNECTION_REFUSED [os error=0, line 1732 of ..\nsapi\.\URL.cpp]: Error connecting to host 149.177.182.142:80'
Tue Aug 24 09:20:20 2010 <16812826596072> Failed to connect to the general server 149.177.182.142:80:80, mark it BAD
Tue Aug 24 09:20:23 2010 <16812826596072> Error in delayed connection(), error 10061
Tue Aug 24 09:20:23 2010 <16812826596072> *******Exception type [CONNECTION_REFUSED] (Error connecting to host 149.177.182.148:80) raised at line 1732 of ..\nsapi\.\URL.cpp
Tue Aug 24 09:20:23 2010 <16812826596072> Exception occurred for backend host '149.177.182.148/80/80' while error while connecting to : 'CONNECTION_REFUSED [os error=0, line 1732 of ..\nsapi\.\URL.cpp]: Error connecting to host 149.177.182.148:80'
Tue Aug 24 09:20:23 2010 <16812826596072> Failed to connect to the general server 149.177.182.148:80:80, mark it BAD
Tue Aug 24 09:20:25 2010 <16812826596072> request [/maximo] did NOT process successfully ..................
Tue Aug 24 09:22:27 2010 <16812826597463> Error in delayed connection(), error 10061
Tue Aug 24 09:22:27 2010 <16812826597463> *******Exception type [CONNECTION_REFUSED] (Error connecting to host 149.177.182.149:80) raised at line 1732 of ..\nsapi\.\URL.cpp
Tue Aug 24 09:22:27 2010 <16812826597463> Exception occurred for backend host '149.177.182.149/80/80' while error while connecting to : 'CONNECTION_REFUSED [os error=0, line 1732 of ..\nsapi\.\URL.cpp]: Error connecting to host 149.177.182.149:80'
Tue Aug 24 09:22:27 2010 <16812826597463> Failed to connect to the general server 149.177.182.149:80:80, mark it BAD


can anybody advise on this for me?

rgrds

rutger
0
rutgermons
Asked:
rutgermons
  • 2
  • 2
1 Solution
 
allen-davisCommented:
The default port for WebLogic is usually 7001.  Are you trying to connect to the servers on port 80?  If so, have you changed the listen port on the managed servers to be 80 instead of 7001?
If you look at the managed server configuration, confirm the IP address and port for the managed servers and then from a web browser on the IIS box, try to hit each server individually and confirm they can be reached from the IIS box.  This will help you rule out connectivity as part of your issue.
0
 
rutgermonsAuthor Commented:
ports are fine and the iis plugin is on the same server as the admin console which can read all the managed servers successfully

should i change my multicast address?
0
 
allen-davisCommented:
It seems strange that you are getting errors connection to this host:
error --  Failed to connect to the general server 149.177.182.141:80:80

Can you check and make sure you don't have the ip and port listed somewhere in the iis plugin where it is just expecting a host name or confirm that you don't have ":80:80" in the config file somewhere?

I think if the issue was multicast, you'd see issues with session replication but not failures in connecting.

As a troubleshooting step, what happens when you try to open this in a browser? 149.177.182.149:80
0
 
rutgermonsAuthor Commented:
ok answer, I solved the problem myself by setting the wlstimout settings
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: IP Lookup

Get more info about an IP address or domain name, such as organization, abuse contacts and geolocation.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 2
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now