• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 997
  • Last Modified:

ESX LUN not remounting under ESXi

Hi There,

I have a mirrored copy of a ESX iSCSI LUN running on Vsphere 4.0 to our DR location,
I am trying to mount the mirrored LUN on a ESX3i server. Every time I go remap it it finds the LUN
ok but doesn't seem to pick up the VMFS datastore within the LUN and when I go add a new datastore
it tries to get me to reformat the whole thing.

First question, is what im doing possible, and secondly if so, what am I doing wrong?

Any help much appreciated.

J
0
ja_Thomas
Asked:
ja_Thomas
  • 3
  • 2
1 Solution
 
Paul SolovyovskySenior IT AdvisorCommented:
0
 
ja_ThomasAuthor Commented:
hmmm nope this wouldn't work as im tring to mount the LUNs on an ESXi server, the VMFS LUNs are from a ESX server but im trying to remount them on an ESXi, with no service console....

Thanks
J
0
 
Paul SolovyovskySenior IT AdvisorCommented:
Take a look at the KB again

Note: All of the commands listed are available in ESXi via the vSphere CLI.

0
 
ja_ThomasAuthor Commented:
Turns out it was the version of LUN  I was trying to mount. YOu cannot mount a ESXi3.5 LUN on a 4.1 box.
0
 
ja_ThomasAuthor Commented:
Found solution by trial and error
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Improve Your Query Performance Tuning

In this FREE six-day email course, you'll learn from Janis Griffin, Database Performance Evangelist. She'll teach 12 steps that you can use to optimize your queries as much as possible and see measurable results in your work. Get started today!

  • 3
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now