Solved

Certificate errors on all browsers when trying to access secure sites

Posted on 2010-09-08
5
1,262 Views
Last Modified: 2012-06-27
We have just setup a new TMG forefront server and since I presume some change was made, we are all getting the following message when trying to access legit secure sites such as the bank sites.

"To help protect your security, Internet explorer has blocked this website from displaying the content with security certificate errors. Click here for options."

You can show blocked content but is is TMG that is causing this issue?
0
Comment
Question by:Jamesm007
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 3
  • 2
5 Comments
 
LVL 65

Expert Comment

by:rockiroads
ID: 33632587
I assume this is IE? did u try changing the security settings?

first give this a try

tools->internet options->security tab->internet->custom level_>find display mixed content and set to enable

or if running on trusted sites

tools->internet options->security tab->trusted-> click on sites then add your websites
0
 
LVL 1

Accepted Solution

by:
Jamesm007 earned 0 total points
ID: 33632602
I just worked it out, It seems that after turning off allow HTTP inspection ins forefront this has resolved the issue!

I dont recall turning it on
0
 
LVL 65

Expert Comment

by:rockiroads
ID: 33632610
im not too familiar with forefront but is there a security wizard?

I was reading this and it talks about https inspection. is this something you have dealt with? http://www.microsoftnow.com/2010/06/blocking-skype-and-other-im-protocols-in-forefront-tmg.html
0
 
LVL 65

Expert Comment

by:rockiroads
ID: 33632616
oh, beaten me to it :) I was searching the net trying to find solutions to your problem. Well hopefully the link given gives you some insight to https inspection. I think it needs the web access policy configuring to make it more secure.
0
 
LVL 1

Author Comment

by:Jamesm007
ID: 33633571
yes thanks, I think someone internally has been playing with my servers and has changed something as it was working yesterday and problem occured this morning :(
Too many techs, no one willing to own up!
0

Featured Post

Industry Leaders: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Forefront is the brand name for Microsoft's major security product. Forefront covers a number of specific security areas and has 'swallowed' a number of applications under this umbrella including Antigen, ISA Server, the Integrated Access Gateway (t…
So the following errors occurs in 2 ways that I am aware of at this stage, and you receive one of the following error messages: ERROR 1. When trying to save a rule: No Web listener is specified for the Web publishing rule Autodiscovery Publishin…
NetCrunch network monitor is a highly extensive platform for network monitoring and alert generation. In this video you'll see a live demo of NetCrunch with most notable features explained in a walk-through manner. You'll also get to know the philos…
Add bar graphs to Access queries using Unicode block characters. Graphs appear on every record in the color you want. Give life to numbers. Hopes this gives you ideas on visualizing your data in new ways ~ Create a calculated field in a query: …

691 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question