• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 577
  • Last Modified:

there is no citrix server xenapp server configured on the address

I have an odd problem I get users that tell me they get the "there is no citrix xenapp server configured on the address" error message, yet when I get that from people I have people that are logged on and working just fine.  Could this be the result of restrictions on the network they are on when they are trying to access the server?
1 Solution
Take a look at this question asked here prior and see if it helps you out some.


Check the ICA listener on your XenApp servers. If a XenApp server has multiple NICs, XenApp will register all of those NICs as available for connections. Those other NICs might not be appropriate. This might cause users to be able to connect some times and not others. If you reconfigure the ICA listener, restart the Citrix services.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: ZipGrep

ZipGrep is a utility that can list and search zip (.war, .ear, .jar, etc) archives for text patterns, without the need to extract the archive's contents.

One of a set of tools we're offering as a way to say thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now