Outlook 2010. Sent mail with date: "none"

Hi guys
I run MS Outlook 2010 (32 bit) on Windows 7 (64bit) together with SBS 2009 (64 bit) running MS Exchange 2007.
This is driving me insane. When sending new messages they are moved to the “Outbox” correctly with a correct sending date & time.

When the mail has been sent it is then moved to the “Sent Items” the sent date is recorded as “none.” This is only happening with 1 user and other users with the same setup have none of these problems.

I have spent hours trying to find a solution to this. Any solutions or ideas will be tried when I am on-site and response will be posted.
LVL 1
Deon-YCGAsked:
Who is Participating?
 
frithConnect With a Mentor Commented:
Try this, originally posted in outlookforums:  basically, disable add-ons, see whether the problem disappears, then (if the problem has disappeared) add them back in one by one...   this seems to be a likely fix since you've said that only one user experiences the problem...   he may have some weird add-ons that other users don't have...

"After some more time we disabled all add-ons and the problem didn't occur with send immediately turned off. One by one we enabled the add-ons and after a time we found that one add-on called categorize plus from Veranosoft was causing the problem . With this disabled outlook worked as normal and didn't get stuck.  The add-on only caused the problem if the option for send immediately was turned off. It also didn't happen unless you selected the outbox before hitting "send and receive". Check the settings I outlined above and disable add-ons as I have also explained."

Good luck!  

Kind regards...   Frith
0
 
asian_niceguyCommented:
What troubleshooting have you done?
Any 3rd party add-ins? Anti Virus? email management software?
Any difference if a new mail profile is created?
0
 
Deon-YCGAuthor Commented:
Hi
Have un-installed and re-installed Office, removed addins, deleted and re-created new profile.
0
Problems using Powershell and Active Directory?

Managing Active Directory does not always have to be complicated.  If you are spending more time trying instead of doing, then it's time to look at something else. For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why

 
e_aravindCommented:
By any chance, this affected mailbox is configured with any wireless devices? like Blackberry?

Can we disable the usage of the Wireless/mobile device and check the Outlook's behaviour
0
 
Deon-YCGAuthor Commented:
Hi

Un-installed and re-installed software that interacts with messages when they leave Outlook.

Thanks for the assistance.
0
 
Anil KumarCommented:
Just worked for me.I had same problem since months. Just removed google drive plugin. :)
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.