• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 968
  • Last Modified:

Toad error : invalid identifier, but everything looks fine

Hello Experts,

I am writing few queries on Toad, and there are actually few peoplesoft tables.
I am trying to insert some data into these tables. These are the tables through which the PeopleSoft Interface screens get populated. I am not getting any kinds of errors while inserting the data and when I test the interfaces with newly inserted data. data looks good.

But I am facing a weird issue.

When I am running a simple query say : (shown in figure)
   select * from ps_course_tbl  
   where tims_course_owner = 'DARTX';

It fetched me with the correct data and when I trying to do a describe on it, the columns look weird .....all the columns have some kind of garbage.

And seconldly when I select the data tab in the new window which opens. It shows me an invalid identifier error.

Did anyone face this issue.

Please look at my 2nd figure.

Any kind of help is greatly appreciated.
toad-error.bmp
toad-error2.bmp
0
vishal_singh
Asked:
vishal_singh
  • 2
2 Solutions
 
Naveen KumarProduction Manager / Application Support ManagerCommented:
are your peoplesoft tables in oracle database ? can you try in sql*plus to see whether we have this issue there ?
0
 
P2OCommented:
Is your application is multi language ? If so can you check what language you setup in your setup.
0
 
vishal_singhAuthor Commented:
how do i see it in TOAD, what language it is being set up to?
Please let me know the exact steps involved in it.
0
 
vishal_singhAuthor Commented:
thanks
0

Featured Post

Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now