Solved

I cannot login to the administrator of my joomla site - Restricted access

Posted on 2010-09-19
8
673 Views
Last Modified: 2012-05-10
Hi,
I have just moved a site live and the site is working ok, but I can't log on to the administration

http://www.tawfa.com.au/administrator/

I get
Restricted access

What has gone wrong here?
0
Comment
Question by:Amanda Watson
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 3
  • 2
  • 2
  • +1
8 Comments
 
LVL 5

Accepted Solution

by:
lazysheepmedia earned 350 total points
ID: 33710705
This usually means that the files did not upload smoothly - Try uploading th efiles again - Try only the admin files first - Any problems come back I will try to help again

Mark
0
 
LVL 6

Expert Comment

by:collins23
ID: 33710707
Is yours a new installation or an upgrade from a previous version - if so which one.
0
 
LVL 6

Expert Comment

by:collins23
ID: 33710712
Also check that your .htaccess file has the right settings
0
Don't Cry: How Liquid Web is Ensuring Security

WannaCry is just the start. Read how Liquid Web is protecting itself and its customers against new threats.

 
LVL 19

Expert Comment

by:MINDSUPERB
ID: 33711141
snowball77,

In some cases, this kind of issue comes out if you have installed new extension that might conflict with other extensions. What is the name of the last extension you installed before this problem happened?

Sincerely,

Ed
0
 
LVL 110

Expert Comment

by:Ray Paseur
ID: 33711454
Interesting.  There is a marker on the page that says XHTML compliant, but this seems untrue.
http://validator.w3.org/check?uri=http://www.tawfa.com.au/

What is the content of the index page at /administrator/ ?
0
 
LVL 110

Assisted Solution

by:Ray Paseur
Ray Paseur earned 150 total points
ID: 33711461
Hmm... And this, too.
http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?profile=css2&warning=2&uri=http://www.tawfa.com.au/

Wonder if part of the site is missing or if the files got mixed up somehow?
0
 
LVL 5

Expert Comment

by:lazysheepmedia
ID: 33711479
QUOTE Wonder if part of the site is missing or if the files got mixed up somehow?

Thats what i think Ray  I think the files were uploaded incorrectly

Lets hope the user gets it sorted and reverts to let us know what was happening
0
 
LVL 110

Assisted Solution

by:Ray Paseur
Ray Paseur earned 150 total points
ID: 33711541
Yeah, if this site is really supposed to be XHTML and CSS strict, and it's not any more -- something is surely missing!
0

Featured Post

Don't Cry: How Liquid Web is Ensuring Security

WannaCry is just the start. Read how Liquid Web is protecting itself and its customers against new threats.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Password hashing is better than message digests or encryption, and you should be using it instead of message digests or encryption.  Find out why and how in this article, which supplements the original article on PHP Client Registration, Login, Logo…
In this blog post, we’ll look at how ClickHouse performs in a general analytical workload using the star schema benchmark test.
The viewer will learn how to look for a specific file type in a local or remote server directory using PHP.
The viewer will learn how to create and use a small PHP class to apply a watermark to an image. This video shows the viewer the setup for the PHP watermark as well as important coding language. Continue to Part 2 to learn the core code used in creat…

695 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question