?
Solved

Why does Logmein disconnect a Windows 2003 server after starting Logmein Remote Control?

Posted on 2010-09-20
8
Medium Priority
?
1,387 Views
Last Modified: 2012-05-10
This is a server that Logmein has worked flawlessly for 2 years.  It just started to disconnect after starting remote control after a successful login.  The server desktop even appears for a few up to 30 seconds before the connection is lost.
0
Comment
Question by:peraspera
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 5
  • 2
8 Comments
 
LVL 13

Expert Comment

by:markusdamenous
ID: 33718490
Have you installed the latest version of the LogMeIn client, and restarted the affect server?

0
 

Author Comment

by:peraspera
ID: 33718989
Yes it is the latest version.
0
 
LVL 13

Expert Comment

by:markusdamenous
ID: 33921838
Are you still having the same issue?  i had an issue the other day, exactly as you described.  I've also been using logmein for a few years, without issue.  perhaps they were performing maintenance?
0
Plug and play, no additional software required!

The ATEN UE3310 USB3.1 Gen1 Extender Cable allows users to extend the distance between the computer and USB devices up to 10 m (33 ft). The UE3310 is a high-quality, cost-effective solution for professional environments such as hospitals, factories and business facilities.

 

Author Comment

by:peraspera
ID: 34432227
We did find a solution to this problem, at least for our situation. I would like to post the resolution for future reference, and therefore do not believe this question should be deleted...
0
 

Author Comment

by:peraspera
ID: 34432230
We did find a solution to this problem, at least for our situation. I would like to post the resolution for future reference, and therefore do not believe this question should be deleted...
0
 

Accepted Solution

by:
peraspera earned 0 total points
ID: 34432237
The problem turned out to be Chrome-related. We have determined that we do not have the same issue when using Firefox and IE.
0
 

Author Closing Comment

by:peraspera
ID: 34456592
I don't know if this will solve the problem for everyone, but in our case, it was browser-specific. Chrome did not work, but Firefox and IE did...
0

Featured Post

On Demand Webinar: Networking for the Cloud Era

Did you know SD-WANs can improve network connectivity? Check out this webinar to learn how an SD-WAN simplified, one-click tool can help you migrate and manage data in the cloud.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

For many of us, the  holiday season kindles the natural urge to give back to our friends, family members and communities. While it's easy for friends to notice the impact of such deeds, understanding the contributions of businesses and enterprises i…
This article is in regards to the Cisco QSFP-4SFP10G-CU1M cables, which are designed to uplink/downlink 40GB ports to 10GB SFP ports. I recently experienced this and found very little configuration documentation on how these are supposed to be confi…
In this tutorial you'll learn about bandwidth monitoring with flows and packet sniffing with our network monitoring solution PRTG Network Monitor (https://www.paessler.com/prtg). If you're interested in additional methods for monitoring bandwidt…
Michael from AdRem Software outlines event notifications and Automatic Corrective Actions in network monitoring. Automatic Corrective Actions are scripts, which can automatically run upon discovery of a certain undesirable condition in your network.…
Suggested Courses

764 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question