Solved

yahoo mail wont load sign in page across all browsers

Posted on 2010-09-20
11
501 Views
Last Modified: 2013-12-17
cant sign in, log in page freezes before loading. chrome/Firefox/IE8/9
win 7 64
This occurred after installed IE9 beta. I uninstalled it, no love.
Uninstalled java and flash - reinstalled nothing still.
Rebooted.
Perhaps uninstall all the Win updated over the past week?
Tried compatibility mode didn't work
Thanks in advance.
Jon
0
Comment
Question by:advhelp
  • 6
  • 4
11 Comments
 
LVL 3

Expert Comment

by:DavidBCS
ID: 33719827
It sounds like SSL got corrupted. Uninstalling updates won't fix that. You will need to run a repair installation of Windows and then run updates again and stay away from IE9 until after beta...
0
 
LVL 2

Assisted Solution

by:jimponder
jimponder earned 20 total points
ID: 33719834
have you done an ipconfig /flushdns yet?
0
 

Author Comment

by:advhelp
ID: 33720113
yes i did try flushing dns. thank you. I will try a repair install perhaps tonight. I will report back.
0
3 Use Cases for Connected Systems

Our Dev teams are like yours. They’re continually cranking out code for new features/bugs fixes, testing, deploying, testing some more, responding to production monitoring events and more. It’s complex. So, we thought you’d like to see what’s working for us.

 

Author Comment

by:advhelp
ID: 33724785
No my other machine at home after installed 2 win updates is having the same issue. I am going to uninstall these when i get home and try again.
0
 
LVL 3

Assisted Solution

by:DavidBCS
DavidBCS earned 20 total points
ID: 33724855
Which two updates? I'm running Win7 64-bit and have all the updates applied and I can access the site without issue. There must be something else at play.
0
 

Author Comment

by:advhelp
ID: 33727665
the updates i uninstalled and rebooted were all MS updates from Sept. 16th and the 20th. It still didn't work.
0
 
LVL 3

Expert Comment

by:DavidBCS
ID: 33727876
Have you scanned for any malware?
0
 

Author Comment

by:advhelp
ID: 33728366
yes i scanned in safe mode with malwarebytres.. i am not getting any other weird things on the machine.
0
 

Accepted Solution

by:
advhelp earned 0 total points
ID: 33733878
Okay so i got home last night after uninstalling and reinstalling the windows updates from the 16th and 20th and now it magicly works on both machines, i am leaning on ISP or Yahoo issues and not my 2 machines as i didnt touch one of them and only did the troubleshooting on the other. Go figure going to mark this as closed.
0
 

Author Comment

by:advhelp
ID: 33733898
no objections
0
 
LVL 3

Expert Comment

by:DavidBCS
ID: 33733925
That is weird... No objections for closing the case...
0

Featured Post

U.S. Department of Agriculture and Acronis Access

With the new era of mobile computing, smartphones and tablets, wireless communications and cloud services, the USDA sought to take advantage of a mobilized workforce and the blurring lines between personal and corporate computing resources.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Developer portfolios can be a bit of an enigma—how do you present yourself to employers without burying them in lines of code?  A modern portfolio is more than just work samples, it’s also a statement of how you work.
This article will inform Clients about common and important expectations from the freelancers (Experts) who are looking at your Gig.
In this Micro Video tutorial you will learn the basics about Database Availability Groups and How to configure one using a live Exchange Server Environment. The video tutorial explains the basics of the Exchange server Database Availability grou…
This tutorial will teach you the core code needed to finalize the addition of a watermark to your image. The viewer will use a small PHP class to learn and create a watermark.

770 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question