• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 892
  • Last Modified:

SBS 2003 OWA not working

SBS 2003 stopped working after I tried to change the old CA certificate from mail.domain.org to po.domain.org.  Since submitting request, access from internet or internal - "Internet Explorer cannot display the webpage".  I have followed MS recommendation  method 1 to remove virtual directories, restart and change permissions on ExchWeb. After changes, still cannot access internal or external - "cannot display the webpage"
0
fglogin
Asked:
fglogin
  • 3
1 Solution
 
arweeksCommented:
This might be a silly question - but is ' Show friendly HTTP error messages ' ticked in IE?  Is there anything in the event log that suggests what the error is?
0
 
fgloginAuthor Commented:
No, nothing other than page could not be displayed either internal or external attemptes. No event log entries that showed a reason for OWA not working. After hours, I re-ran the INternet/Mail wizard. After finishing the wizard, OWA is working again. OWA had benn working since it was installed in 2006. I have no idea what casued the hiccup -  But rerunning the wizard solved the problem.
0
 
fgloginAuthor Commented:
rerunning the wizard solved the problem
0
 
fgloginAuthor Commented:
Had to run the microsoft wizard a couple of times before it resolved the problem
0

Featured Post

Upgrade your Question Security!

Add Premium security features to your question to ensure its privacy or anonymity. Learn more about your ability to control Question Security today.

  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now