Go Premium for a chance to win a PS4. Enter to Win

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 387
  • Last Modified:

out of office not replying

Im running outlook2007 + exchange 2007.  I have enabled out of office within OWA howerver i never get a reply from an external mailbox.  I have checked exchange 2007 and auto replies is enabled.  Any ideas?
0
rick81
Asked:
rick81
  • 3
  • 2
1 Solution
 
Shreedhar EtteCommented:
Hi,

Refer this article:
http://msexchangeteam.com/archive/2006/10/06/429115.aspx

Hope this helps,
Shree
0
 
Shreedhar EtteCommented:
0
 
rick81Author Commented:
ive looked at both of these articles and ran the relevant cmds in the MSH.  no settings have been modified.  External sending is setup as default.  The issue still is present.  Must be missing somehting somewhere.
0
Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

 
oztrodamusCommented:
Using the Exchange Console check your Transport Hub settings under Organization Configuration and make the properites of the Routed Domains tab is set to allow external out of office messages.
0
 
rick81Author Commented:
Using a smarthost was the problem.  As soon as i changed to send via DNS.  Bang, works fine.
Thanks Shreedhar.  
0

Featured Post

Free Tool: SSL Checker

Scans your site and returns information about your SSL implementation and certificate. Helpful for debugging and validating your SSL configuration.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 3
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now