Solved

Visual Studio 2008 ASP.NET app. Crystal Report wont Load

Posted on 2010-09-22
10
666 Views
Last Modified: 2013-11-26
I can't seem to figure out why my crystal report within visual studio won't load. It does not make any sense to me as the report is sitting on the same server as where the app runs from and the report source is pointing to that report and I do have a viewer. When running this app on my local machine it seems to work fine, but when installed to the server it just gives me a "Load Report Failed"..

0
Comment
Question by:Jennifer Barman
  • 4
  • 4
  • 2
10 Comments
 
LVL 9

Expert Comment

by:wellhole
ID: 33734316
Make sure IIS has permissions to the report file. This could be as simple as adding your IIS anonymous user to the security settings on the file.
0
 

Author Comment

by:Jennifer Barman
ID: 33734464
What is IIS Anonymous user?
0
 
LVL 9

Expert Comment

by:wellhole
ID: 33734491
Check the website properties in IIS under the Directory Security tab.
0
How Do You Stack Up Against Your Peers?

With today’s modern enterprise so dependent on digital infrastructures, the impact of major incidents has increased dramatically. Grab the report now to gain insight into how your organization ranks against your peers and learn best-in-class strategies to resolve incidents.

 

Author Comment

by:Jennifer Barman
ID: 33734522
This is checked..


app001.jpg
0
 
LVL 9

Expert Comment

by:wellhole
ID: 33734540
Check your FILE.
0
 

Author Comment

by:Jennifer Barman
ID: 33734591
Should my crystal report be located in IIS? Just wondering as it is not.. I have my crystal web page.. which the source on the web page points to the report.. but the actual crystal report is not in IIS..
0
 
LVL 83

Expert Comment

by:CodeCruiser
ID: 33734619
Crystal Reports require access to the Temp Files folder on the server.
0
 
LVL 83

Accepted Solution

by:
CodeCruiser earned 500 total points
ID: 33734633
0
 
LVL 9

Expert Comment

by:wellhole
ID: 33734721
CodeJennifer, the IIS anonymous user must have access permissions to the file itself. Can you confirm that in the security settings in the file property?
0
 

Author Closing Comment

by:Jennifer Barman
ID: 33734904
I found that I could not use the path that I had set.. I had to have it set to d:\... and not servername\d$\....
0

Featured Post

Space-Age Communications Transitions to DevOps

ViaSat, a global provider of satellite and wireless communications, securely connects businesses, governments, and organizations to the Internet. Learn how ViaSat’s Network Solutions Engineer, drove the transition from a traditional network support to a DevOps-centric model.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Hello everyone, Hope you find this as helpful as we did. We have on the company I work for an application built in Delphi V with Crystal Reports 8. We all know that Crystal & Delphi can be temperamental sometimes and the worst thing is, nearly…
International Data Corporation (IDC) prognosticates that before the current the year gets over disbursing on IT framework products to be sent in cloud environs will be $37.1B.
This tutorial covers a step-by-step guide to install VisualVM launcher in eclipse.
THe viewer will learn how to use NetBeans IDE 8.0 for Windows to perform CRUD operations on a MySql database.

680 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question