troubleshooting Question

New Install Exchange 2007 - OWA not working

Avatar of DaComputerguy-West
DaComputerguy-West asked on
ExchangeSSL / HTTPSWindows Server 2008
10 Comments2 Solutions812 ViewsLast Modified:
New install of Exchange 2007 - I havent installed a new UCC Certificate yet - its ordered and on its way-When I go to ( Internally ) Http://servername/owa I get ( as expected ) with the 403-Forbidden-Access is denied, when I go to HTTPS::servername/owa I get a Internet Explorer cannot display the web page
-in EMC, Server config / Client Access/OWA Properties - Authentication shows Forms Based
-in IIS Admin, Default Website/OWA -Authentication shows forms based enabled - all others disabled.
-in IIS Admin, Default Website/OWA-IIS SSL Settings shows Check on Require SSL and Client IGNORE
-in IIS Admin, Default Website/OWA BASIC SETTINGS is set to Pass Through
-in IIS Admin, Default Website/OWA Advanced Settings Physical Path Credentials is set to pass through
-in IIS Admin, Default Website/OWA Advanced Settings Behavior / Enabled Protocols is set to HTTP
-in IIS Admin, Default Website/OWA Edit Permissions / Security shows authenticated users has READ privledges
?what am i missing? I ASSUME that OWA would work without a 3rd party certificate ( which I get any day )
500 points, because the client is getting antsy!!!
Join the community to see this answer!
Join our exclusive community to see this answer & millions of others.
Unlock 2 Answers and 10 Comments.
Join the Community
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 2 Answers and 10 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros