troubleshooting Question

Exhange 2007 pop connector repeated corruption - help please

Avatar of GaryGarland
GaryGarland asked on
ExchangeEmail ProtocolsWindows Server 2008
8 Comments1 Solution331 ViewsLast Modified:
Hi All,
I've presently got the pop connector running on sbs 2008, and hope to change to imap, though there will still be at least one pop account left, so i'll have to use the connector.
at present, on a reboot something happens to my connector and it no longer works.  from searching the net, i found how to stop, delete, and reinstall the connector - which works like a charm, but then i have to re-enter the settings for each mailbox (i sure hope this doesn't happen once i have imap running)
does anyone have an idea why this is happening, and better yet, how to fix the underlying problem?  do i need to reinstall more than just the connector, i.e. reinstall exchange (somehow) or similar solution?  many thanks!
Join the community to see this answer!
Join our exclusive community to see this answer & millions of others.
Unlock 1 Answer and 8 Comments.
Join the Community
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 8 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros