Email message body unavailable when using webmail through Exchange Server 2003 and IE8

infologicit
infologicit used Ask the Experts™
on
I have a server running Small Business Server 2003 (Exchange Server 2003 SP2). I have a PC running Windows 7 and Internet Explorer 8. When I access my email remotely via webmail I can view existing emails but when I try to reply to an email or create a new email the message body is blank and there is a red cross in the corner. I have asked others to check and they have the same problem.

Can anybody suggest why this is happening and what I can do to resolve this issue?

Thanks
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®

Author

Commented:
This problem doesn't occur using Firefox.
Solutions Architect
Commented:
can you try apply this update and try again
http://support.microsoft.com/kb/911829
Try adding the site to the Trusted zone, and also disabling any pop-up blocker.
Should you be charging more for IT Services?

Do you wonder if your IT business is truly profitable or if you should raise your prices? Learn how to calculate your overhead burden using our free interactive tool and use it to determine the right price for your IT services. Start calculating Now!

I just remembered I had a client with this same problem. A quick workaround is to select Basic when you are at the webmail login page. I'm pretty sure the actual fix was to install Service Pack 2 for Microsoft Exchange. Quick link to the service pack here: http://go.mundy.co/exchange2003sp2 (file downloads from Microsoft)

Author

Commented:
Installed the update referred to in the Knowledgebase article and problem solved!

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial