SBS OWA Does not display email

My owa stop working correctly a while back. When I go to , I get to sign on
after putting in credentials and click OK. I get like partially loaded outlook screen, no emails shows.
see attached, what could cause this? OWAscreen OWAscreen
Who is Participating?
tips54Connect With a Mentor Author Commented:
Can you tell me what exchange server you are running?
tips54Author Commented:
I'm running SBS 2003, Exchange 2003 sp2
Satya PathakLead Technical ConsultantCommented:
Did you verify IIS permission Exchange 2003
1) Default Website : Annonymous & Integrated     NO SSL
2) Exadmin : Integrated                                    NO SSL
3) Exchweb : Annonymous                              NO SSL
4) Exchange: Basic                                        SSL Optional
5) RPC     : Basic                                        SSL Required
6) OMA     : Basic                                       SSL Optional
7) Public  : Basic+Integrated                         SSL Optional
8) exchange-oma : Basic & Integrated             NO SSL
9) Microsoft-Server-ActiveSync : Basic           SSL Optional

After that need to restart IIS service and check it.

Alan HardistyCo-OwnerCommented:
This question has been classified as abandoned and is being closed as part of the Cleanup Program. See my comment at the end of the question for more details.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.