OWA hangs when sending certain emails

one of our clients is running exchange 2003 SP2, all the users have an issue in OWA when they respond to certain emails... it will just sit there and hour glass at "sending email", we have to close out of the email and it never goes out.

This does not happen in the Outlook client, only while in OWA.  It does not happen to all emails only certain emails and I have noticed that it seems to have to do with the email content... when I delete almost all of the content, imagaes etc., it will send out fine.  When I copy the content of the email and paste it in a new email I still experience the issue sending so it definitely has to do with the email content.
btptech1Asked:
Who is Participating?
 
.Commented:
Will it still hang if you create a new message in OWA, paste the body from a hanging email but leave the attachment out ? Other things to do would be to download a run ExBPA (Exchange Best Practices Analyzer) and also ExTRA (Exchange Troubleshooting Analyzer) both included with Exch 2007> but needs to be installed as an add-on to Exchange 2003. The latter items are a good thing to do regardless so its well worth looking at this anyway.
0
 
btptech1Author Commented:
Yes it does still hang with a new message after I paste the body from the haning email and try and send it.  I will try these suggestions thank you!
0
 
btptech1Author Commented:
Thank you
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.