Entourage 2008 and exchange 2007 not reciving any emails if the subject line have + sign

We running MS SMB server 2008, if some one send email with + sign on subject line people on Entourage 2008  not receiving it. web mail and outlook is ok

I have tried this link no luck http://blogs.technet.com/b/amir/archive/2008/08/06/e-mail-download-issue-in-entourage-with-exchange-2007-on-windows-2008.aspx 

I think it's to do with how  Entourage 2008  receive emails as it doesn't  use MAPI . It used the IIS 6 to receive email
pccorrectAsked:
Who is Participating?
 
LeeDerbyshireCommented:
I don't really have an answer, but FYI Entourage communicates with Exchange via IIS/WebDAV.  Its requests are directed to individual messages using their store URL.  The store URLs contain an escaped version of the message subject, so it's possible that messages with a + in the subject will also have a + in the URL.  This may be a problem because a + is also used as an escape character for the space character, so there is the potential for some confusion.  I would suggest looking at the IIS log entries for your Entourage session, and see if any requests for likely looking subject URLs return an error status (i.e. one that does not begin with 2 or 3).
0
 
pccorrectAuthor Commented:
any one have answer ?
0
 
pccorrectAuthor Commented:
any one
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.