• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 593
  • Last Modified:

OWA 2003 not showing email adress, only display name

Hi, when reply on a email in OWA (Exchange 2003) only the dispaly name is "transfered" to the reply window, in the main OWA window i can see the display name and email address, but when reply i can only see the display name, but when doubleclikk or enter properties on the display name the email address field is blank and i cant send the mail. This happens only on mail received from outside users, not from inside users.
0
cral
Asked:
cral
  • 3
2 Solutions
 
MINDSUPERBCommented:
cral,

The link below explains the concepts of Display Name and Email Address in Outlook.

http://www.outlookpower.com/issues/issue200311/00001126001.html

Sincerely,
Ed
0
 
cralAuthor Commented:
But the problem is that there isnt possible to send the mail since there isnt any e-mail address in the properites, BUT the displayname is underlined and the contact is in the contacts, but it isnt possible to send the mail when reply on it.
0
 
cralAuthor Commented:
The site was in the compatible modus, when removing from compatible everything workes okey
0
 
cralAuthor Commented:
The webaccess site was in compatible modus in the IE and when removing it it works ok.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: SSL Checker

Scans your site and returns information about your SSL implementation and certificate. Helpful for debugging and validating your SSL configuration.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now