We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

Citrix IMA Not working

mariobrown
mariobrown asked
on
1,966 Views
Last Modified: 2012-05-10
I have 4 citrix servers (CTX01 - 04) in my farm with 2 AAC and 2 Access Gateways. Recently my server 2 (CTX02) is not longer responding to client request. Users can login via the gateway but when they click on application, it says "The resource you requested is no longer available from the servers or the specified user no longer has access to it" CTX04 holds my DS and a qfarm from CTX02 replies with IMA services not available. Other server can see the DS but CTX02 cannot.

I have done the little troubleshooting i know but no possible solution. I thought of removing CTX02 from my farm and re-adding it again but don't what effect this might have on my farm.

I recreated the LHC successfully but IMA services not still starting. I will appreciate any assistance i can get please.

Thanks,

Mario.
Comment
Watch Question
Citrix Technology Professional - Fellow
CERTIFIED EXPERT
Most Valuable Expert 2019
Top Expert 2010
Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 22 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE