Solved

SCCM Error : 5436 / HTTP Status code 500

Posted on 2010-11-15
2
1,707 Views
Last Modified: 2012-05-10
Hello all,

I have an issue with my production SCCM SP2 R2 server. It is built on Server 2k8 R2 Std. I have another Server 2k8 running SQL 2k5.

Every 1 hour and 5 minutes, I get this error:
 error
The details are:
 details
I have verified that the SQL server is properly configured to allow MP access. I have ensured that the SQL SPN is correctly registered in AD. IIS (7) is configured to listen on the appropriate ports. The Web Site is enabled in IIS. The SMS ISAPI Application Identity has the proper logon privileges.

This is my production environment. It has been running successfully since the first week of October this year. I haven't had a hiccough with it, until now.

If any experts out there have a suggestion, I would love to hear it. Otherwise, time to bust out the Microsoft Support number again.

Cheers,

Kevin
0
Comment
Question by:ICT-KevinM
2 Comments
 
LVL 3

Accepted Solution

by:
khuphuc earned 500 total points
Comment Utility
i know that issue it's frequently append with and extra load of the server, i resolve inmediatly rebooting the mp, but the true reason never found it
0
 

Author Closing Comment

by:ICT-KevinM
Comment Utility
Thanks for the tip - rebooting the MP helped, but is far from a solution.
0

Featured Post

What Should I Do With This Threat Intelligence?

Are you wondering if you actually need threat intelligence? The answer is yes. We explain the basics for creating useful threat intelligence.

Join & Write a Comment

Understanding FTPS File transfer is a common requirement in most Enterprises. While there are numerous ways to get a file from Point A to Point B over a network, perhaps the most common method still in use is FTP – File Transfer Protocol. FTP is …
I have put this article together as i needed to get all the information that might be available already into one general document that could be referenced once without searching the Internet for the different pieces. I have had a few issues where…
After creating this article (http://www.experts-exchange.com/articles/23699/Setup-Mikrotik-routers-with-OSPF.html), I decided to make a video (no audio) to show you how to configure the routers and run some trace routes and pings between the 7 sites…
After creating this article (http://www.experts-exchange.com/articles/23699/Setup-Mikrotik-routers-with-OSPF.html), I decided to make a video (no audio) to show you how to configure the routers and run some trace routes and pings between the 7 sites…

763 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question

Need Help in Real-Time?

Connect with top rated Experts

7 Experts available now in Live!

Get 1:1 Help Now