OWA and RWW not working for our server

We have a single windws 2003 sbs running exchange. We have recently had a rootkit infection of explorer.exe, which we have now fixed. This may be nothing to do with our problem, but thought I should mention it.

We find that we cannot access mail remotely by either https://owamail.domainname.co.uk/exchange or by https://owamail.domainname.co.uk/remote.

We just get a page cannot be displayed error.

We cab ping our static IP address. Remote desktop does not work externally either.

I have checked that the ports 443 / 25 / 4125 and 3389 are all forwarded to te correct local IP address, and they are.

We have also just installed AVG v2011, but again, I don't know if this could cause a problem, as we do not use OWA very often.

I have checked with BPA for both SBS and Exchange, but apart from some minor disclosures, nothing was discovered.

Can anyone advise on how we can trap this?
LVL 1
nigelbeatsonAsked:
Who is Participating?
 
jplatoConnect With a Mentor Commented:
First. Can you get to the page from inside?
Second. Rerun the Connect to Internet Wizard.
let me know if you are still having issue.
0
 
nigelbeatsonAuthor Commented:
I did actually run the wizaerd again, before your reply, and it did the trick! As your solution was correct, I will award the points. Thanks.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.