Want to protect your cyber security and still get fast solutions? Ask a secure question today.Go Premium

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 946
  • Last Modified:

Outlook 2011 for Mac

I just installed the new office 2011 on the mac.  I was successfully able to connect to my exchange server all of the mail sync'ed just fine.

But i cannot send a new message, reply, reply to all, or forward.

I click the buttons and they don't do any, just click

I can delete, create a new contact, all of the other functions on the ribbon seem to work except sending any type of messages.

Now I haven't tried reloading, before I did that I just wanted to see if anyone else had that issue.  I haven't found anything like that on EE or just a google search.

Thanks
0
jbmos2333
Asked:
jbmos2333
  • 4
  • 3
1 Solution
 
jhyieslaCommented:
What version of Exchange are you using?  To get 2011 to work correctly you have to have at least Exchange 2007.
0
 
jbmos2333Author Commented:
It is Exchange 2010...like i stated..everything works except those 4 buttons...

guess it it just loaded funny
0
 
PlatNetOpsCommented:
We are having the same exact issue on a single users MBP with OSX 10.6 connecting to Exchange 2007.

I am about to do the manual removal of Office 2011 and reinstall. Any suggestions?
0
Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

 
PlatNetOpsCommented:
Do not close since there are multiple people having this issue now.
0
 
jbmos2333Author Commented:
Ok I will leave the questions open.  Good thing to find out it wasn't just me.  I have yet to reinstall I don't use my Mac a lot.  More testing for potential client use.

Let me know what happens after you reload.
0
 
PlatNetOpsCommented:
Ok, I have researched and found the fix on Microsoft's forum for Office for Mac as well as tested it.

Here is the link to the fix: http://www.officeformac.com/ms/ProductForums/Outlook/1063

Basically, you need to reinstall the current version of Safari.

Hope this helps!
0
 
jbmos2333Author Commented:
Interesting, I will give that a try.  Thanks for the link.
0
 
jbmos2333Author Commented:
Thanks.  Worked like a charm
0

Featured Post

Free learning courses: Active Directory Deep Dive

Get a firm grasp on your IT environment when you learn Active Directory best practices with Veeam! Watch all, or choose any amount, of this three-part webinar series to improve your skills. From the basics to virtualization and backup, we got you covered.

  • 4
  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now