EXCHANGE 2007 to 2010 SP1 RU1 Transition

I am trying to transit form exchange 2007 to exchange 2010 SP1 ru1.
I am having problems replicating the public folder. The eventlog is generating the folliwng error every 30 seconds

Log Name:      Application
Source:        MSExchange Store Driver
Date:          22/11/2010 1:16:39 PM
Event ID:      1020
Task Category: MSExchangeStoreDriver
Level:         Error
Keywords:      Classic
User:          N/A
Computer:      EXCH2010
Description:
The store driver couldn't deliver the public folder replication message "Status (PublicFolderDatabase@client.org.au)" because the following error occurred: Cannot open mailbox /o=First Organization/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Configuration/cn=Servers/cn=EXCH01/cn=Microsoft System Attendant..
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
  <System>
    <Provider Name="MSExchange Store Driver" />
    <EventID Qualifiers="49156">1020</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>1</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2010-11-22T02:16:39.000000000Z" />
    <EventRecordID>83077</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>EXCH2010</Computer>
    <Security />
  </System>
  <EventData>
    <Data>"Status (PublicFolderDatabase@client.org.au)"</Data>
    <Data>Cannot open mailbox /o=First Organization/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Configuration/cn=Servers/cn=EXCH01/cn=Microsoft System Attendant.</Data>
  </EventData>
</Event>
RdaudiaAsked:
Who is Participating?
 
MegaNuk3Commented:
Have a look at this:
http://blogs.technet.com/b/dblanch/archive/2009/04/10/some-public-folder-content-is-not-replicating-from-exchange-2003-to-exchange-2007.aspx
yes, I know it is for Exchange 2003-->2007, but some of the steps are still valid. Like running EXTRA to check what is happening with PF replication.
0
 
MegaNuk3Commented:
Is the PF store and mail store mounted on EXCH01?
0
 
RdaudiaAuthor Commented:
Exch01 is Exchange 2007, with the PF store mounted. The mailbox is also mounted on Exch01.
The new server is Exch2010 which has a public folder database mounted, replicating from exch01. The eventlog error is generated on Exch2010 server.
0
 
MegaNuk3Commented:
thanks for the points, did you manage to find out what was wrong?
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.