Solved

flex 4 https

Posted on 2010-11-24
2
444 Views
Last Modified: 2012-05-10
When i run or debug my flex 4 app it opens in the browser using https
how do i get it to use https?
0
Comment
Question by:jockmahon01
2 Comments
 
LVL 8

Accepted Solution

by:
ActionScript_Helper earned 500 total points
ID: 34216071
This seems problem with your build path and output folder path, you might have mentioned https in output folder url.

Verify the following:
1. Go to "Properties" from Project menu, it will open properties window
2. Select "Flex Build Path" from left side list
3. Now on the right hand side, verify following field:
- "Output folder URL" - Make sure you have specified http here. for example this field look like: "http://localhost/Project/bin-debug/"
0
 

Author Closing Comment

by:jockmahon01
ID: 34392157
s
0

Featured Post

Free Tool: Path Explorer

An intuitive utility to help find the CSS path to UI elements on a webpage. These paths are used frequently in a variety of front-end development and QA automation tasks.

One of a set of tools we're offering as a way of saying thank you for being a part of the community.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

First things first - Preparation We need all the part for this install and it's much nicer to have them all on hand when you need them so here's what's required. Download Eclipse 3.5 32 bit (I like the Classic flavour) from here. (http://www.e…
In order to fulfill our mission of inspiring learning in the technology community, Experts Exchange is launching a Course of the Month program. Premium and Team Account members will have access to one course per month as a part of their membership, …

730 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question