• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 440
  • Last Modified:

BES 5 - Policy Issue

Hello,

I have BES 5 server that start acting up.

In past 2 days all new user that  I add he setup default IT policy.

I assign this user to group and this group has they own policy.

But thing is that he using default..

Any new device got assigned default.

How this can be fixed or there is some bug suddenly on server?

0
gdamir
Asked:
gdamir
  • 3
2 Solutions
 
dlan75Commented:
Hi,
resend service books and it policy and try again
make sure the policy is set up properly to the group and that the user is linked to that group
try assigning the policy directly to the user
0
 
gdamirAuthor Commented:
Hello Dlan,

That was not the issue. Even I did try that.

ISSUE was that SQL2008 got overloaded and he was using all RAM.

After i stop instance and restart the BES everything seem to get back to normal.
0
 
gdamirAuthor Commented:
Well no one gave me right answer. After contacting RIM i found solution  my self.
0
 
gdamirAuthor Commented:
I found the solution  my self !
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

The 14th Annual Expert Award Winners

The results are in! Meet the top members of our 2017 Expert Awards. Congratulations to all who qualified!

  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now