Link to home
Create AccountLog in
Avatar of DEFclub
DEFclub

asked on

OWA auth error

When I run test setting on my OWA Virtual Directory I get an authorization warning:

The server is configured to use pass-through authentication with a built-in account to access the specified physical path. However, IIS Manager cannot verify whether the built-in account has access. Make sure that the application pool identity has Read access to the physical path. If this server is joined to a domain, and the application pool identity is NetworkService or LocalSystem, verify that <domain>\<computer_name>$ has Read access to the physical path. Then test these settings again.

How can I resolve this?
Avatar of DEFclub
DEFclub

ASKER

see attached error message
warning.jpg
Does owa working internally?
SOLUTION
Avatar of mbhojwani
mbhojwani

Link to home
membership
Create an account to see this answer
Signing up is free. No credit card required.
Create Account
SOLUTION
Link to home
membership
Create an account to see this answer
Signing up is free. No credit card required.
Create Account
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Link to home
membership
Create an account to see this answer
Signing up is free. No credit card required.
Create Account
Avatar of DEFclub

ASKER

yes I am having an issue accessing OWA after I move a mailbox from exch 2003 to 2010. check out my thread: https://www.experts-exchange.com/questions/26688980/webmail-brakes-after-move-mailbox.html

Any ideas?
i would close this issue as to prevent confusion and focus on the other
Avatar of DEFclub

ASKER

thxs