Send As on a Public Folder not working

Exchagne 2007 SP2 Parent Domain and two Child domains. Exchange in the Parent Domain.
When I assign Send As permission on a Public Folder to a user in a Child domain they do not get the permission. It works fine for users in the Parent domain.  The Send As permission settings list the users account in the child domain but they get a permissions error when trying to send as from the folder.
WildgenAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Justin DurrantSr. Engineer - Windows Server/VirtualizationCommented:
WildgenAuthor Commented:
This article seems to deal with Excange 2000.  I tested with another PF and the Send As is working there. I believe it is an issue with the specific PF involved.

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
WildgenAuthor Commented:
Suggested solution was not specific to EXch 2007 and it was a folder specific issue.
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.