Problem while loading website in ie using ifame

Hi,
   When i am trying to load a web site in the iframe it is loading fine in all the browsers except ie(i have checked with ie 6,7,8) it is displaying the message

Stop Running the Script?
  A script on this page is causing Internet Explorer to run Slowly.
  If it continues to run, you computer might become
  unresponsive.


If i load the page directly outside the iframe it is loading with out any problem.

Url to check- http://avanceservices.net/Current-Vacancies.html

--- Thanks in advance.
avanceconsultingAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

TernetCommented:
I didn't have any problem with the page (IE8)

Could be your own PC, possible cause is a virus infection.

First try solution on this page (tries to automatically fix it)
http://support.microsoft.com/kb/175500

then run virus check - just to make sure it's not that.



TernetCommented:
I have to take back my solution above.

I did have same message. It was hiding under all my applications.
TernetCommented:
I believe the cause of that message is your javascript that generates IFRAME. Maybe it is eternal loop or something similar so it never gets loaded completely and hits the timeout.

Sorry, but cannot help any further...

Your Guide to Achieving IT Business Success

The IT Service Excellence Tool Kit has best practices to keep your clients happy and business booming. Inside, you’ll find everything you need to increase client satisfaction and retention, become more competitive, and increase your overall success.

Dushyant SharmaCommented:
the page has 21 js included. few of them mootools-yui-compressed, sexylightbox are included twice. also you are using jquery.

i would suggest to check the scripts and remove the unwanted ones. use jquery in no-conflict mode. if problem is still there then try removing the script libraries one by one until the problem stops. with that you can come to know what is causing the problem and act accordingly.

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
avanceconsultingAuthor Commented:
Hi all,
  Thanks for your responses. I was able to resolve the issue.

  ddsh79's comments are correct. sexylightbox  was causing the problem after removing the sexylightbox the issue is resolved.

Thanks.
Dushyant SharmaCommented:
glad i could help here. can you award the points now :)
TolomirAdministratorCommented:
This question has been classified as abandoned and is being closed as part of the Cleanup Program. See my comment at the end of the question for more details.
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Web Browsers

From novice to tech pro — start learning today.