We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

RSG Message Store Won't Mount after Successful Restore

henryataa
henryataa asked
on
624 Views
Last Modified: 2012-05-10
I created a Recovery Storage Group and selected the database I wanted to restore.  BackupExec performed the restore correctly but in System Manager, when I go to mount the DB, I get an internal error.  From what I have read, it appears that I need to run eseutil /c as the db in a dirty shutdown mode.  My concern is that it will process the logs for the production message store that is healthy and mounted.  The only reason I restored is that I believe a user deleted important info a few months ago and I want to use exmerge to pull the emails out of the old message store.  Can anyone tell me what switches I need to run to get the message store mounted in the RSG?  Thanks.
Comment
Watch Question
Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 5 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE