Solved

Exchange Server 2003 OWA Not working

Posted on 2011-02-11
10
469 Views
Last Modified: 2012-05-11
Hi,

This follows another post i had up, but after a clean load of 2003 Enterprise and a load of exchange 2003 sp2 I now cannot get OWA working.

All other features of exchange are fine, but i need to get HTTP over RPC running and dont want to finish that until OWA is working.

So far I have tried....

http://support.microsoft.com/?id=883380

and various other checks on IIS permissions, but no luck and suggestions would be welcome its driving me nuts!

I get prompted for username password and then page cannot be found error 404

Thanks.

0
Comment
Question by:alexbuckland
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 5
  • 5
10 Comments
 
LVL 4

Accepted Solution

by:
sinister_kris earned 500 total points
ID: 34874668
0
 

Author Comment

by:alexbuckland
ID: 34884361
I will try this in the morning.

Thanks!
0
 

Author Comment

by:alexbuckland
ID: 34887810
Hi,

I tried this and it tells me I need to turn on SSL, I do not want to do this at this stage. It should work out of the box without SSL....

Thanks,
0
Online Training Solution

Drastically shorten your training time with WalkMe's advanced online training solution that Guides your trainees to action. Forget about retraining and skyrocket knowledge retention rates.

 
LVL 4

Assisted Solution

by:sinister_kris
sinister_kris earned 500 total points
ID: 34888111
0
 

Author Closing Comment

by:alexbuckland
ID: 34888227
Bingo!

Thanks lads!
0
 
LVL 4

Expert Comment

by:sinister_kris
ID: 34888295
You're welcome :-)
0
 

Author Comment

by:alexbuckland
ID: 34888419
Arrgh,

I was a bit too quick, the outlook OWA logon page loads now but when I enter username / password it says page cannot be found.

error 404

:-(
0
 
LVL 4

Expert Comment

by:sinister_kris
ID: 34888525
Does it work internally? http://server/exchange ?
0
 

Author Comment

by:alexbuckland
ID: 34888630
Nope, same thing internally :-(
0
 
LVL 4

Expert Comment

by:sinister_kris
ID: 34889125
Have you tried this to make sure permissions are set correctly?:

http://support.microsoft.com/kb/327843/en-us


0

Featured Post

Free Tool: IP Lookup

Get more info about an IP address or domain name, such as organization, abuse contacts and geolocation.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Lotus Notes – formerly IBM Notes – is an email client application, while IBM Domino (earlier Lotus Domino) is an email server. The client possesses a set of features that are even more advanced as compared to that of Outlook. Likewise, IBM Domino is…
Find out what you should include to make the best professional email signature for your organization.
The video tutorial explains the basics of the Exchange server Database Availability groups. The components of this video include: 1. Automatic Failover 2. Failover Clustering 3. Active Manager
Exchange organizations may use the Journaling Agent of the Transport Service to archive messages going through Exchange. However, if the Transport Service is integrated with some email content management application (such as an antispam), the admini…

751 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question