Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of movieprodw
movieprodw

asked on

Plesk Upgrade 'Broke' Mail Server

Hello,

I have a pretty serious issue.

I logged into my plesk control panel and there was a prompt to update the plesk from 10.0 to 10.1.1 and I said go for it.

As soon as it was complete the server no longer accepted incoming mail, please see the attached returned email I am receiving.

The mailbox is there and I can even log into it via webmail.domain.com but an email is sent to it then there is an immediate rejection and I do not receive anything in my inbox.

I did contact parallels and my server company but no fix in over 48 hours.

We have tried installing a new qmail app and that did not work... same error

Please let me know if you have any incite!

Matt
Hi. This is the qmail-send program at domain.com.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<mg@domain.com>:
Sorry, no mailbox here by that name. (#5.1.1)

--- Below this line is a copy of the message.

Return-Path: <mgraff@highline-autos.com>
Received: (qmail 31103 invoked from network); 9 Feb 2011 17:42:15 -0700
Received-SPF: none (no valid SPF record)
Received: from fed1rmfepo103.cox.net (68.230.241.145)
 by 11-11-11-111.dedicated.abac.net with SMTP; 9 Feb 2011 17:42:15 -0700
Received: from fed1rmimpo03.cox.net ([70.169.32.75])
         by fed1rmfepo103.cox.net
         (InterMail vM.8.01.04.00 201-2260-137-20101110) with ESMTP
         id <20110210004345.WTQC20516.fed1rmfepo103.cox.net@fed1rmimpo03.cox.net>
         for <mg@domain.com>; Wed, 9 Feb 2011 19:43:45 -0500
Received: from ip24-251-111-11.ph.ph.cox.net ([14.111.117.52])
	by fed1rmimpo03.cox.net with bizsmtp
	id 60jl1g00818K1hk040jltj; Wed, 09 Feb 2011 19:43:45 -0500
X-VR-Score: -50.00
X-Authority-Analysis: v=1.1 cv=icgemsq+LqMGY4m7IOkEF2G2WQn18U66bW9J96xD/bo=
c=1 sm=1 a=kj9zAlcOel0A:10 a=3GzuMi10v4g+dOKMD8kVdg==:17
a=e-A66-pieZJ-uvb7aW4A:9 a=e-A66-pieZJ-uvb7aW43Udwuf9MA:4 a=CjuIK1q_8ugA:10
a=3GzuMi10v4g+dOKMD8kVdg==:117
X-CM-Score: 0.00
Authentication-Results: cox.net; none
Message-Id: <799DB7AD-F365-4D8B-8A33-9F3A07E78E23@highline-autos.com>
From: Matt Graff <mgf@domain.com>
To: Matthew Graff <mg@domain.com>
Content-Type: text/plain; charset=US-ASCII; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Mime-Version: 1.0 (Apple Message framework v936)
Subject: gg
Date: Wed, 9 Feb 2011 17:42:16 -0700
X-Mailer: Apple Mail (2.936)

ff

Open in new window

Avatar of ragijshah
ragijshah
Flag of United States of America image

Do you get the same error if you try to perform qmail-inject?
Also can you pls post output of uname -a command.
Avatar of movieprodw
movieprodw

ASKER

Hello Ragijshash,

I am not familiar on how to do what you are asking, can you please let me know how to accomplish that.

matt
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of ragijshah
ragijshah
Flag of United States of America image

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial
Thanks for the help, plesk took it over and fixed it