Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of Nigel-SA
Nigel-SA

asked on

Flash video won't play if html page is in root

Hello Experts,

I'm trying to play a flash video from the root directory and it won't work but it will work from the sub directory. As far as I know the paths are correct but there is something else? Driving me crazy!!! View page source to see code - thanks

This works:
http://www.newlifecs.org/NLCS320/index320.html

Not works:
http://www.newlifecs.org/index320.html
Avatar of Jason C. Levine
Jason C. Levine
Flag of United States of America image

Hi Nigel-SA,

When I look at the non-working page in Firebug I get a 404 error for:

http://www.newlifecs.org/AuthoredContent.xml 

I assume that file is in the /NLCS320/ subdirectory?  Your movie player must have been hardcoded to work with that file, so it needs to be at the same level as the calling page.
Avatar of Nigel-SA
Nigel-SA

ASKER

Hi jason1178,

Yes, I should have clarified - the working files are under NLCS320.  I have multiple videos I have to play at some point so I need to separate them.
SOLUTION
Avatar of Jason C. Levine
Jason C. Levine
Flag of United States of America image

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial
So I copied the AuthoredContent.xml file to the root and it worked - thanks.  Looks like this file can point to multiple locations/video sources - just have to stay on top of it!!
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial
Thanks for the help and tip