Solved

Site Collections are not opening which are created in particular Web Application?

Posted on 2011-02-14
8
440 Views
Last Modified: 2012-05-11
Hi, I have created many Web Applications on SharePoint by Central Admin site and 3 or 4 Site Collections created in each and every Web Applications.

Now one Web Application’s site collections are not opening while last week these are all working, while other Web Application’s site collections are opening.

Please find attached message while opening sites in particular Web Application.
Kindly help.  

message.bmp
0
Comment
Question by:prdeshpande
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
8 Comments
 
LVL 38

Accepted Solution

by:
Justin Smith earned 100 total points
ID: 34887704
Does the site still exist in IIS?  Does the app pool exist and running?
0
 
LVL 9

Assisted Solution

by:Ivan Padabed
Ivan Padabed earned 100 total points
ID: 34888014
agree with ACH1LLES: please find your SP web application in IIS console by port number and check if its Application Pool is up and running.
0
 
LVL 14

Assisted Solution

by:KoenVosters
KoenVosters earned 300 total points
ID: 34889530
It is probably your site that is down in IIS. If the application pool alone would be down you would get a Service Error.
Also check your web applicatoin list in central admin to make sure the web application is still there.
0
Back Up Your Microsoft Windows Server®

Back up all your Microsoft Windows Server – on-premises, in remote locations, in private and hybrid clouds. Your entire Windows Server will be backed up in one easy step with patented, block-level disk imaging. We achieve RTOs (recovery time objectives) as low as 15 seconds.

 
LVL 1

Author Comment

by:prdeshpande
ID: 34904044
I have checked all the things and every thing is ok. BUT..........
0
 
LVL 1

Author Comment

by:prdeshpande
ID: 34904779
I want to share one more information.
Whenever I go in InetMgr and do right click on that SP Web Application Port and click on browse then site is opening.

Please find attached screenshot.

message.bmp
0
 
LVL 14

Assisted Solution

by:KoenVosters
KoenVosters earned 300 total points
ID: 34904812
Ok, but if you browse to it in your internet explorer things are not working right (on the server itself)
0
 
LVL 1

Author Comment

by:prdeshpande
ID: 34905062
Yes, not working on User machine and not on Server also
0
 
LVL 14

Assisted Solution

by:KoenVosters
KoenVosters earned 300 total points
ID: 34905075
The only thing I can think of is your proxy. Have you tried disabling the proxy?
0

Featured Post

Free Tool: Site Down Detector

Helpful to verify reports of your own downtime, or to double check a downed website you are trying to access.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

We had a requirement to extract data from a SharePoint 2010 Customer List into a CSV file and then place the CSV file into a directory on the network so that the file could be consumed by an AS400 system. I will share in Part 1 how to Extract the Da…
A recent project that involved parsing Tableau Desktop and Server log files to extract reusable user queries for use in other systems. I chose to use PowerShell to gather the data, and SharePoint to present it...
A short tutorial showing how to set up an email signature in Outlook on the Web (previously known as OWA). For free email signatures designs, visit https://www.mail-signatures.com/articles/signature-templates/?sts=6651 If you want to manage em…
Exchange organizations may use the Journaling Agent of the Transport Service to archive messages going through Exchange. However, if the Transport Service is integrated with some email content management application (such as an antispam), the admini…

726 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question