Go Premium for a chance to win a PS4. Enter to Win

x
?
Solved

R3 installed but not showing in the console

Posted on 2011-02-14
1
Medium Priority
?
1,020 Views
Last Modified: 2012-05-11
Hello all.  I have a weird one, I have installed SCCM R3 manually on secondary site servers, but they continue to show R2 installed on the general tab.  Traditionally, this is just a matter of waiting long enough. Is this normal and is there a way to force it database side?
0
Comment
Question by:MereelSkirata
1 Comment
 

Accepted Solution

by:
MereelSkirata earned 0 total points
ID: 34912586
Disregard it was a problem with the settings on the EPO.
0

Featured Post

Important Lessons on Recovering from Petya

In their most recent webinar, Skyport Systems explores ways to isolate and protect critical databases to keep the core of your company safe from harm.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

As with any other System Center product, the installation for the Authoring Tool can be quite a pain sometimes. This article serves to help you avoid making these mistakes and hopefully save you a ton of time on troubleshooting :)  Step 1: Make sur…
The new Microsoft OS looks great, is easier than ever to upgrade to, it is even free.  So what's the catch?  If you don't change the privacy settings, Microsoft will, in accordance with the (EULA) you clicked okay to without reading, collect all the…
Viewers will learn how to maximize accessibility options in an Excel workbook for users with accessibility issues.
If you’ve ever visited a web page and noticed a cool font that you really liked the look of, but couldn’t figure out which font it was so that you could use it for your own work, then this video is for you! In this Micro Tutorial, you'll learn yo…

886 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question