Want to protect your cyber security and still get fast solutions? Ask a secure question today.Go Premium

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1697
  • Last Modified:

Anyone having trouble with authenticating using SSO on WatchGuard?

The authentication connection doesn't last and redirects my users to the WG login screen. Everything looks to be configured properly but we're getting real sporadic behavior. Most of the time, when the user either logs out or closes the web browser and comes back in, the authentication works. This is supposed to be automatic and transparent to the user....
0
jhaysbns
Asked:
jhaysbns
  • 2
  • 2
1 Solution
 
dpk_walCommented:
0
 
jhaysbnsAuthor Commented:
Thanks, but it ended up being a "bug" in the 11.4 authentication. If you have both SSO and the Redirect turned on (which you were supposed to be able to do in 11.4), it causes the above problem. As long as your Proxy rules and security are strong and granular, turning off the Redirect should not cause any unwanted access.

As soon as I unchecked the Redirect option, my customers have been working flawlessly and the authentication has worked very smooth in the background.
0
 
dpk_walCommented:
Thank you for the update; would be helpful for the community! :)
0
 
jhaysbnsAuthor Commented:
I accepted my solution because it was what I found out through troubleshooting and talked to WG support directly.
0

Featured Post

Managing Security Policy in a Changing Environment

The enterprise network environment is evolving rapidly as companies extend their physical data centers to embrace cloud computing and software-defined networking. This new reality means that the challenge of managing the security policy is much more dynamic and complex.

  • 2
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now