Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of jakobmarkussen
jakobmarkussenFlag for Afghanistan

asked on

owa 2010 in Internet Explorer

Hi Experts.

Some users here have problems with OWA 2010 in Internet Explorer.
They can log on and see the initital start page - and read the latest mail en the preview pane.

But nothing else. They cannot open other mails. Reply, create etc. They cannot go to options or log out. In other words - they can just log in.

This is only on some computers. On these computers its affecting all users logged on.

I have tried resetting IE. Setting security to Low. If I uninstall IE8 problem appear in IE7.

Any ideas how to solve this?

Thanks
Avatar of Hendrik Wiese
Hendrik Wiese
Flag of South Africa image

I know this is a blunt question but what happens if you try hitting F5 after loggin in? Does it change anything?
Avatar of jakobmarkussen

ASKER

Not at all :) Have tried several times.
And you have got the latest Rollup's installed for exchange right?
Rollup's meaning updates for Exchange?
And when running ExBPA do you get any errors?
I see I'm missing Rollup 5. I'll try installing this during coming weekend.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of danubian
danubian

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial
Looks interesting.. Will try as soon as possible.
Its fine to install rollups on servers but see is this resolve your issue, if not then try by rebuilding OWA virtual directory, you can go through below links for this,
https://www.experts-exchange.com/questions/26173311/Repair-Exchange-2010-IIS-virtual-directories.html
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/exchange2010/thread/58d46df7-4c64-4cd8-b394-08304bc4601e/

As owa is available under IIS directory so don't worry about this.
Any progress,....
danubian's hint solved it. Running the register iE scripts the link refers to helped. Thanks!