Solved

ACT 2008 stopped recording email communications

Posted on 2011-02-16
9
621 Views
Last Modified: 2012-06-27
ACT 2008 stopped recording email communications in history for 90% of our users. We do have 2 user that are ok. Everyone uses Outlook 2007.
Problem seemed to start 1 month ago.. Right about the time we had a consultant helping us with a synching issue. The consultant insists they did nothing to cause the problem but will look at the issue for another $150 /hr.
Can someone help ??
Thanks in advance for any tips !
cj
0
Comment
Question by:cslinger
  • 5
  • 4
9 Comments
 
LVL 30

Accepted Solution

by:
Mike Lazarus earned 500 total points
ID: 34925350
How technical are you?

This article lists the common issues:
http://kb.sagesoftwareonline.com/cgi-bin/sagesoftwareonline.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=19948

Let me know if you can't follow it.

Also, if you're not running version 10.0.3 + Hotfix 3, you might consider it as there are some Outlook fixes and Sync fixes
Note if you have an earlier build and apply this update, it needs to be applied on all systems.
0
 

Author Comment

by:cslinger
ID: 34925382
Thanks I did see this Kbase and on one of my computers the ACT.Outlook.Service was even listed as a startup. I was able to double click and get it started but how do I get it so it appears in the startup?

Thanks again for your help !
cj
0
 
LVL 30

Expert Comment

by:Mike Lazarus
ID: 34925406
Start | Run
Services.msc
right click on the service
Properties
Startup type should be: Automatic
0
 

Author Comment

by:cslinger
ID: 34925690
Yes I did that and it wasn't listed. The only reason it is running now is because I double-clicked it..Not sure how to add it as a service...

Thanks again for your reply
cj
0
Netscaler Common Configuration How To guides

If you use NetScaler you will want to see these guides. The NetScaler How To Guides show administrators how to get NetScaler up and configured by providing instructions for common scenarios and some not so common ones.

 
LVL 30

Expert Comment

by:Mike Lazarus
ID: 34925753
Is it not listed in MSCONFIG Startup tab?
0
 

Author Comment

by:cslinger
ID: 34926042
Nope.
0
 
LVL 30

Expert Comment

by:Mike Lazarus
ID: 34926389
Then you're missing a reg key.... are you running via Citrix or Terminal services?
0
 

Author Comment

by:cslinger
ID: 34979938
This is actually running on the local laptop.
0
 

Author Closing Comment

by:cslinger
ID: 34979944
This article did assist in resolving the issue. Now I am working on the issue with it's not starting up automatically.
Thanks for your help!
cj
0

Featured Post

Netscaler Common Configuration How To guides

If you use NetScaler you will want to see these guides. The NetScaler How To Guides show administrators how to get NetScaler up and configured by providing instructions for common scenarios and some not so common ones.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

This article describes some very basic things about SQL Server filegroups.
Creating and Managing Databases with phpMyAdmin in cPanel.
Video by: Steve
Using examples as well as descriptions, step through each of the common simple join types, explaining differences in syntax, differences in expected outputs and showing how the queries run along with the actual outputs based upon a simple set of dem…
Polish reports in Access so they look terrific. Take yourself to another level. Equations, Back Color, Alternate Back Color. Write easy VBA Code. Tighten space to use less pages. Launch report from a menu, considering criteria only when it is filled…

863 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question

Need Help in Real-Time?

Connect with top rated Experts

30 Experts available now in Live!

Get 1:1 Help Now